30. kesäkuuta 2010

Juhannuksen jälkeen

Hohoii. Juhannus meni ja kivaa oli! Vaikkakin se kulu lähinnä töitä tehdessä, mutta yöthän kerkes sitten "juhlimaan" (alkoholittomasti kylläkin).... Toiset kyllä nautti sitä munkin puolesta. Mutta jos totta puhutaan niin onhan se nyt hauskaa seurata muita humalassa. Kokemuksesta puhun. >:D Nyt on sitten edessä on kaks lomapäivää ja en vielä ihan tiedä miten ne käyttäsin. (=rentoutuen)

Sitten siis eilisiin kivoihin juttuihin eilen (ja tänäänkin kyllä) Kävin uimassa yhdessä pienessä lammessa joka ei oo kovin kaukana ja siellä oli  lämmintä vettä. Pienen kokeilun ja nyhväämisen jälkeen sitten uskallettiin uida. 
Kohta pulahdan
Ihana ruskee uimalakki


 Meillä oli eväänä juissimehua, maissilastuja, dippiä tietenkin ja karkkia. Tulin joskus yhdentoista aikaan kotiin ja päätin nyt sitten viiimein tilata sieltä Asokselta. Mulla ei ollu hirmu iso budjetti, joten kuten aina käy niin en tilannu mitään mitä esittelin edellisessä postauksessa. Päädyin tilaamaan 3 paitaa (1 pitkähihanen, 2 t-paitaa)
T-paidoista sen verran että aina sillon kun satun Spirit Storeen eksymään, niin oon kattonu sieltä Junk Foodin t-paitoja. Vaikka suurin osa niistä on älyttömän hienoja niin se n. 40 euron hinta ei oikein houkuttele ostamaan. Ei sillä ei mulla niin kalliiseen rytkyyn varaa oiskaan. Mutta kiitos Asoksen alennusten sain kaks(!!!!!!!!!!) Junk Foodin t-paitaa hinnalla 16.25€. Mutta esittelen tosiaan ne sitten kun ne on mulla.

Tänäänkin sitten päivä kulu samaisella lammella, tosin eri tyyppien kanssa. Mukana oli myös vanha koulukaveri, joka muutti täältä pois ylä-asteella. Taisin saada vähän rusketusta pintaan, mikä on hyvä juttu. En kuitenkaan haluu olla liian ruskee ja kiiltävä, koska se on jo vähän ehkä mautonta......
 u get my point..? 

Nyt kuitenkin ajattelin ottaa yöpalaa ja kattoo True Bloodia. 
PUSS OCH KRAM!!!!!!!!!

Ei kommentteja: