2. heinäkuuta 2010

Farlig och sorglig midsommar



Hej och värma sommar! Jag skulle vilja att skriva det här på svenska men Joona sa att ”absolut nej!” fy fan... tyvärr... Eli kirjoitetaa suomeksi. Juhannukseni ei ollut nyt mitenkään ihmeellinen, ajelin paikasta A paikkaan B autolla ja kävin hakemassa vähän janonkostuketta ja suunnittelin lähtöä Kalajoen Hiekkasärkille kavereita moikkaamaan. No ei tullut siitäkään sitten oikein mitään! Väsymys iski liian aikaisin.. syönyt sit liikaa, kun meillä on tällä alueella tapana keittää ”juustokeittoa, juhannusheraa, punaista keittoa tms”. Noi on ihan pöhölöinä siihen, mutta itse en oikein välitä... Mutta otin kaksi kertaa santsiannosta.


Mut kuitenkin sain hieman hillua maalaisromanttisissa tunnelmissa ja nauttia kesäöistä... tai no ehkä aamuöistä.. :)

Kävin myös hyvästelemässä useaan otteeseen koulumme vaihto-oppilaat, joihin muodoistui hyvin syvä ystävyyssuhde... Jään kaipamaan ”tytärtäni” sekä Lady Germanioita ”Lady Red” ja ”Lady Purple ex-Lady Blue”. Ensimmäinen yö heidän kanssaan menikin Ghana – Saksa peliä katsellessa, itse kun kannatin Ghanaa innokkaasti... mutta kirottu SAXA... Mutta sitten katsoimmekin High School Musicalin, koska en ole koskaan nähnyt niitä... Ja minu piti esittää sitä ööh... poikaa joka on pääroolis.. En muista sen nimee... :) No näin sit. Otimme toki hellyyttäviä kuvia, ja yllätin ihmisiä erikoisista paikoista... nurkan takaa, pusikoista ja heinikoista... ... Mutta söpö mirri :)

Jäähyväispäivänä oli jo kunnon suru ja murhe. Mutta yritin nauttia Lady Germanioiden kanssa viimeistä päivästä täysin rinnoin. Kuitenkin olin pukeutunut hieman tummempiin vaatteisiin surun takia... Rakastan heitä. Kuvasimme myös hienon videon ”Saalistava ruoholeijona” pääosassa... minä.. heh.. Teen taas mainetta Saksassa videoesiintymisilläni.

”MINÄ VAIN RIENSIN KATSOMAAN MIKÄ HÄNELLÄ ON HÄTÄNÄ?”

Saalistamassa ruohoa...
Joku viikatemuija on lähentelemässä..


Ruoholeijona ruohikossa vaanimassa

Kuvauksissa sattui pikkuvahinko. Nyt siinä on kyl KOMIA rupi! ”Hetkeks en sulle rupia, iäksi en sulle kelepaa” Tutustin neitoset mun rikkaaseen, vanhaan kalajokilaakson murteeseen ja nyt he sanovat aina ”hyi kauhia!” Mä muute rakastan Lauri Tähkä ja Elonkerjuuta... Puhuvat niin ihanaa murretta että ah!

T-paita JC
Suruhuivi – GT
Sortsit – Weekday
Purkkarit – H&M
Aurinkolasit – Ray Ban Wayfarer
Jonas Karl Alexander Bündchen (Schwarzberg) hat Liebeskummer... :(

Lopulta myös päivä kääntyy hämärään ja odotukseen.

Rakastuin tähän kun kuuntelin radiosta ja ajoin yöllä kotiin.


Aijia...


Tietäkää, että tulee se päivä, jolloin nään hänet edessäin, vaikka joutuisin etsimään vuosituhannet vielä!

Joonas

2 kommenttia:

Eetu kirjoitti...

ootko sä menossa Gagan konserttiin :--O?

joona kirjoitti...

Jos Joonasta tarkotat niin joo, jos mua niin en :D